Viimeisimmät tiedotteet

15.9.2014 Suomen tulisi sijoittaa hyvään hallintoon

Suomi tarvitsee uusia innovaatioita pysyäkseen kilpailukykyisenä. Tieteeseen ja perustutkimukseen sijoitettu julkinen rahoitus on pystyttävä kanavoimaan käytännön hyödyksi. Lainvalmistelun tietoperustaa olisi tarpeen vahvistaa.

Lue lisää

10.9.2014 Taloustaantuma kampitti nuorisotakuun

Ensimmäisen vuoden aikana nuorisotakuulle asetettuja tavoitteita ei ole saavutettu. Työttömien nuorten määrä ja myös nuorten virta yli kolmen kuukauden työttömyyteen kasvoivat edelliseen vuoteen verrattuna.

Lue lisää

27.6.2014 Ympäristöterveydenhuollon johtosuhteet on selvitettävä

Ympäristöterveydenhuollon ohjaus hajautuu kolmelle hallinnonalalle eikä se huomioi kuntien käytössä olevia resursseja. Organisoinnin kehittäminen tulee kytkeä tiiviisti kuntarakenteen sekä valtion keskus- ja aluehallinnon uudistuksiin.

Lue lisää
Viimeisin Reviisori

12.5.2014 Reviisori 1/2014

Asiakaslehti Reviisorin vuoden ensimmäinen numero paneutuu Suomea uhkaaviin ympäristöriskeihin sekä VTV:n uusiin finanssipolitiikan valvontatehtäviin. Vieraskynässä valtionvarainministeriön budjettipäällikkö Hannu Mäkinen pohtii finanssipolitiikkaa koskevia sääntöjä ja finanssilegalismia. Aihetta eri näkökulmasta käsittelee myös VTV:n ylijohtaja Tytti Yli-Viikari pääkirjoituksessaan, jossa puntaroidaan avoimuuden merkitystä julkisen talouden valvonnassa.

Lue lisää


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä