Viimeisimmät tiedotteet

21.10.2014 Perustoimeentulon myöntämisessä kuntakohtaisia eroja

Sosiaali- ja terveysministeriön tulisi täsmentää perustoimeentulotuen myöntämisen linjauksia. Tällä hetkellä kuntien käytännöissä on eroja, jotka voivat heikentää kansalaisten yhdenvertaisuutta.

Lue lisää

14.10.2014 Hallinnossa tuotetaan yhä paperipinoja

Hallinnossa tuotetun asiakirja-aineiston sähköinen arkistointi ei ole lukuisista kehittämistoimista huolimatta edennyt riittävän nopeasti. Yhteinen näkemys sähköisen arkistoinnin edistämiskeinoista puuttuu.

Lue lisää

7.10.2014 EU:n valtiontukisäännökset tulee ottaa huomioon energiatukien hallinnoinnissa

Energiatukien määrät ovat viime vuosina kasvaneet paljon. Niiden hallinnoinnissa on pääosin noudatettu kansallista lainsäädäntöä, mutta myös EU:n valtiontukisäädökset tulee huomioida.

Lue lisää


Viimeisimmät puheet ja esitykset

25.9.2014 Pääjohtaja kouluttajana VALTIO-JOVAssa: Politiikkatoimien vaikuttavuusarviointi eduskunnan ja ohjauksen näkökulmasta

Pääjohtaja Tuomas Pöysti (OTT) alusti ilmiölähtöisestä politiikka-analyysistä ministeriöiden johtavien asiantuntijoiden koulutuksessa.

Lue lisääViimeisin Reviisori

12.5.2014 Reviisori 1/2014

Asiakaslehti Reviisorin vuoden ensimmäinen numero paneutuu Suomea uhkaaviin ympäristöriskeihin sekä VTV:n uusiin finanssipolitiikan valvontatehtäviin. Vieraskynässä valtionvarainministeriön budjettipäällikkö Hannu Mäkinen pohtii finanssipolitiikkaa koskevia sääntöjä ja finanssilegalismia. Aihetta eri näkökulmasta käsittelee myös VTV:n ylijohtaja Tytti Yli-Viikari pääkirjoituksessaan, jossa puntaroidaan avoimuuden merkitystä julkisen talouden valvonnassa.

Lue lisää


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä