Viimeisimmät tiedotteet

16.12.2014 Hallituksen finanssipolitiikan tavoitteet jäävät saavuttamatta

Hallituksen keskeisenä tavoitteena vaalikaudella 2011–2014 on ollut julkisen talouden vakauttaminen. Tarkastusviraston arvion mukaan hallitus ei ole tässä tavoitteessaan onnistunut. Toimenpiteet kestävyysvajeen umpeen kuromiseksi eivät ole olleet riittäviä.

Lue lisää

9.12.2014 Verojärjestelmää on syytä yksinkertaistaa

Verojärjestelmän kokonaisuuteen tulee kiinnittää päätöksenteossa enemmän huomiota. Veromuutosten vaikutusten arviointia on kehitettävä.

Lue lisää

28.11.2014 Yritysten hallinnollisen taakan keventäminen ei onnistunut toimintaohjelmalla

Vaikka yritysten hallinnollisen taakan vähentämisen toimintaohjelman kustannushyödyt jäivät pieniksi, oli ohjelmasta se hyöty, että lainvalmistelussa alettiin kiinnittää huomiota hallinnolliseen taakkaan.

Lue lisää


Viimeisimmät puheet ja esitykset

Pääjohtaja Tuomas Pöysti puhuu Talouden vaikutukset -seminaarissa 11.2

Pääjohtaja Tuomas Pöysti (OTT) puhuu Taloudelliset vaikutukset -seminaarissa lakihankkeiden arvioinnin nykytilasta ja kehittämistarpeista torstaina 11.2.2014.

Lue lisää

3.12.2014 Pääjohtaja Tuomas Pöysti jakamassa Apps4finland -innovaatiokilpailun palkintoja

Pääjohtaja Tuomas Pöysti piti puheenvuoron avoimen datan innovaatioiden ja sovellusten kilpailun apps4finland'n palkintojenjakogaalassa 3.12.2014. Pääjohtaja myös jakoi palkinnot mahdollistajat - sarjassa.

Lue lisää


Viimeisimmät lausunnot

18.12.2014 Lausunto luonnoksesta valtion talousarviosta annetun asetuksen muuttamiseksi

Valtiontalouden tarkastusvirasto on antanut valtiovarainministeriölle lausunnon valtion talousarviosta annetun asetuksen uudistamista koskevasta luonnoksesta. Lausunnossa kiinnitetään huomiota siihen, että valtiontalous ja valtioneuvoston alainen valtionhallinto muodostavat viime kädessä kokonaisuuden, jonka riskejä ja niiden hallintaa sekä sisäisen valvonnan menettelyitä tulisi tarkastella tämän kokonaisuuden tavoitteiden ja etujen näkökulmasta.

Lue lisää


Viimeisin Reviisori

18.11.2014 Reviisori 2/2014

Reviisorin 2/2014 teemana on tulevaisuus ja innovaatiot. Tarkastusta ei yleensä mielletä innovatiiviseksi toiminnaksi, mutta Reviisorin jutussa kerrotaan, kuinka eurooppalaiset tarkastusvirastot innovoivat.

Lue lisää


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä