VTV työpaikkana

VTV on asiantuntijaorganisaatio, jonka toiminnan menestyksen takaa osaava, motivoitunut ja osaamistaan kehittävä henkilöstö.

Valtiontalouden tarkastusvirasto tarjoaa merkityksellisen ja yhteiskunnallisesti vaikuttavan työn sekä kiinnostavia työtehtäviä. Tarkastusvirastossa työskentelee eri alojen asiantuntijoita monenlaisilla koulutustaustoilla. Valtaosalla henkilöstöämme on koulutus kauppa-, hallinto- tai valtiotieteen alalta.

Tarkastus- ja asiantuntijatyö VTV:llä painottuu taloustieteellisiin menetelmiin, ICT- ja järjestelmäosaamiseen, data-analytiikkaan, menetelmäosaamiseen, vuorovaikutus- ja viestintätaitoihin ja projektiosaamiseen. Oleellinen taito on kyky kehittyä erilaisissa tehtävissä ja ottaa haltuun uusia osaamisalueita.

Lue lisää Valtiontalouden tarkastusvirastosta ja sen toiminnasta.

VTV työnantajana

VTV tarjoaa vakaata työelämää ja virkasuhteet ovat pääsääntöisesti vakituisia. VTV:llä pääset monipuolisesti kehittämään toimintaa ja kehittymään myös itse. Tarjoamme runsaasti mahdollisuuksia laajentaa ja syventää omaa osaamista.

Viihtyisissä ja moderneissa toimitiloissamme Ruoholahdessa teemme töitä nykyaikaisilla työvälineillä ja tietojärjestelmillä. Laajat etätyömahdollisuudet ja liukuva työaika mahdollistavat joustavan työnteon.

Uratarina: Samuel Mustonen

Uratarina: Sanni Hellman

Uratarina: Jari Siirola

Avoimet työpaikat

Tarkastusviraston avoimista viroista ilmoitetaan Valtiolle.fi-palvelussa, seuraa ilmoitteluamme! Tutustu myös Tule töihin valtiolle -esitteeseen (PDF).

Valtiolle.fi-palvelussa voit halutessasi jättää myös avoimen hakemuksen. Huomaathan kuitenkin, että avoimella hakemuksella voit hakeutua ainoastaan määräaikaiseen virkasuhteeseen kuten harjoittelupaikkoihin. Virkoja täyttäessämme emme voi huomioida avoimia hakemuksia.