VTV työpaikkana

VTV on asiantuntijaorganisaatio, jonka toiminnan menestyksen takaa osaava, motivoitunut ja osaamistaan kehittävä henkilöstö.

 

Työ VTV:llä

Valtiontalouden tarkastusvirasto tarjoaa merkityksellisen ja yhteiskunnallisesti vaikuttavan työn sekä kiinnostavia työtehtäviä. Tarkastusvirastossa työskentelee eri alojen asiantuntijoita monenlaisilla koulutustaustoilla. Valtaosalla henkilöstöämme on koulutus kauppa-, hallinto- tai valtiotieteen alalta.

Tarkastus- ja asiantuntijatyö VTV:llä painottuu taloustieteellisiin menetelmiin, ICT- ja järjestelmäosaamiseen, data-analytiikkaan, menetelmäosaamiseen, vuorovaikutus- ja viestintätaitoihin ja projektiosaamiseen. Oleellinen taito on kyky kehittyä erilaisissa tehtävissä ja ottaa haltuun uusia osaamisalueita.

Lue lisää Valtiontalouden tarkastusvirastosta ja sen toiminnasta.

Avoimet työpaikat

Tarkastusviraston avoimista viroista ilmoitetaan Valtiolle.fi-palvelussa, seuraa ilmoitteluamme!

Valtiolle.fi-palvelussa voit halutessasi jättää myös avoimen hakemuksen. Huomaathan kuitenkin, että avoimella hakemuksella voit hakeutua ainoastaan määräaikaiseen virkasuhteeseen kuten harjoittelupaikkoihin. Virkoja täyttäessämme emme voi huomioida avoimia hakemuksia.

Lisätietoja: Valtiolle.fi

Tule töihin valtiolle -esite (PDF)

Katso video: Suomen kiinnostavimmat työpaikat löydät osoitteesta Valtiolle.fi

VTV työnantajana

VTV tarjoaa vakaata työelämää ja virkasuhteet ovat pääsääntöisesti vakituisia. VTV:llä pääset monipuolisesti kehittämään toimintaa ja kehittymään myös itse. Tarjoamme runsaasti mahdollisuuksia laajentaa ja syventää omaa osaamista.

Viihtyisissä ja moderneissa toimitiloissamme Ruoholahdessa teemme töitä nykyaikaisilla työvälineillä ja tietojärjestelmillä. Laajat etätyömahdollisuudet ja liukuva työaika mahdollistavat joustavan työnteon.