Statens revisionsverk som arbetsplats

Statens revisionsverk erbjuder ett viktigt jobb med samhällseffekt samt intressanta arbetsuppgifter. Vid verket arbetar experter på olika områden med olika utbildningsbakgrunder. Majoriteten av vår personal är utbildade inom handel, förvaltning eller statsvetenskap.

Statens revisionsverk är en expertorganisation och vår framgång bygger på en kunnig och motiverad personal som ständigt utvecklar sin kompetens.

Gransknings- och expertarbetet vid revisionsverket är fokuserat på ekonomisk vetenskap, ICT- och systemkunnande, dataanalyser, metodikkunnande, sociala och kommunikativa färdigheter och projektkompetens. En viktig skicklighet är att utvecklas i olika uppgifter och ta nya kompetensområden i besittande.

Läs mer om revisionsverket och dess verksamhet.

Statens revisionsverk som arbetsgivare

Revisionsverket erbjuder ett stabilt arbetsliv och huvudsakligen fasta anställningar. På revisionsverket får du vara med och utveckla verksamheten och även själv utvecklas. Vi erbjuder gott om möjligheter att bredda och fördjupa din kompetens.

På vårt trivsamma och moderna kontor i Gräsviken jobbar vi med nutida verktyg och informationssystem. Omfattande möjligheter till arbete på distans och flexibel arbetstid möjliggör flexibelt arbete.

Lediga jobb

Revisionsverkets lediga arbetsplatser finns i tjänsten Valtiolle.fi. Håll ett öga på annonserna!

I tjänsten Valtiolle.fi kan du även lämna en öppen ansökan. Tänk på att du bara kan ansöka om tjänsteförhållanden för viss tid med en öppen ansökan, till exempel praktikplatser. Vi kan inte ta hänsyn till öppna ansökningar när vi tillsätter tjänster.

Mer information: Valtiolle.fi