Uudistuneesta VTV.fi-palvelusta löydät sujuvasti tietoa julkaisuista ja asiantuntijoista

VTV:n uusi verkkopalvelu on julkaistu, tervetuloa sivustollemme! Perinpohjaisessa uudistuksessa palvelua muokattiin käyttäjän tarpeita ajatellen.

Julkaisut-osiosta on nyt helppo löytää kohdennetusti etsimänsä. VTV:n tarkastuskertomuksia, raportteja ja selvityksiä voi suodattaa haluamillaan kriteereillä, esimerkiksi tarkastuslajin, aihepiirin tai julkaisuvuoden mukaan. Myös tieto tulevista julkaisuista on kätevästi samassa paikassa.

Yhteydenotot on entistä helpompaa kohdistaa oikeille asiantuntijoille, kun virastolaisten tavoittaminen on sujuvampaa uudistuneen henkilöhaun avulla.

Kokonaan uutta sivustolla on Hyvä hallinto -osio, jossa esitellään VTV:n tarkastuskokemuksen myötä kerääntynyttä tietoa valtionhallinnosta ja valtion taloudenhoidosta. Artikkelit käsittelevät hallinnon teemoja yleisellä tasolla. Nyt sivuilla on pari artikkelia, joista saa makua tulevista, mielenkiintoisista aiheista. Lisää on siis tulossa!

Uusien sivujen käyttö on entistä mukavampaa, kun verkkopalvelu toimii jouhevasti laitteesta riippumatta, myös kännykällä tai tabletilla. Palvelussa on panostettu visuaalisuuteen: tärkeitä asioita nostetaan muusta sisällöstä, ja käyttäjää ohjataan myös värien ja kuvien avulla.

Sivustoa kehitetään edelleen, ja sisältöjä julkaistaan hiljalleen lisää. Jos huomaat jotain korjattavaa, annathan palautetta VTV.fi-palvelun kehittämiseksi. Toivottavasti viihdyt sivustollamme.

Kategoriat