Nuoret asiantuntijat

VTV tarjoaa tulevaisuuden tekijöille paikan kasvaa – hae mukaan nuorten asiantuntijoiden ohjelmaan!

VTV:llä käynnistyy järjestyksessään toinen nuorten asiantuntijoiden ohjelma, jossa vastavalmistuneille tarjotaan mahdollisuus osallistua tarkastusviraston toiminnan ja kulttuurin kehittämiseen.

Ohjelmaan valitut neljä asiantuntijaa työskentelevät VTV:n eri projekteissa puolentoista vuoden ajan. Haku ohjelmaan on auki 14.3 saakka.

VTV:n toiminta kattaa koko valtiontalouden, joten nuorten asiantuntijoiden ohjelma tarjoaa näkymän koko valtionhallintoon sekä kansainväliseen tarkastustoimintaan. Ohjelmaan valitut osallistuvat yhteiskunnan eri aloja käsitteleviin tarkastusprojekteihin, joissa on mahdollisuus luoda uusia toimintatapoja. Hakijalta toivomme monipuolista kiinnostusta valtionhallinnon toimintaan ja yhteiskunnallisiin asioihin.

Nuoret asiantuntijat osallistuvat myös muun muassa erilaisiin digikehittämisen projekteihin, joissa tarkastusta tuetaan digitaalisten ratkaisujen ja kehittyvien data-analytiikkapalveluiden avulla. VTV:n tavoitteena on kehittää digikyvykkyyttään, ja etsimme uusia lähestymistapoja digitaalisten teknologioiden, datan ja ketterien kehittämismenetelmien soveltamiseen.

VTV:llä tehdään tuloksellisuus- sekä tilintarkastusta, finanssipolitiikan tarkastusta ja valvontaa sekä vaali- ja puoluerahoituksen valvontaa. Tarkastustoiminnassa korostuu enenevässä määrin tulevaisuusnäkökulma.

Nuoren asiantuntijan tehtäväkenttä rakennetaan ja räätälöidään huomioiden hänen oma osaamisensa ja mielenkiinnon kohteensa.

Hae mukaan ohjelmaan, jos

  • sinua kiinnostavat tiimityö, valtionhallinto ja digitaaliset ratkaisut

  • haluat olla mukana kehittämässä toimintakulttuuria

  • olet sinnikäs ongelmanratkoja ja avoin keskustelija!

Katso videolta ensimmäiseen nuorten asiantuntijoiden ohjelmaan osallistuneiden kokemuksia!

Lue lisää ja hae viimeistään 14.3. mukaan osoitteessa valtiolle.fi!
Tutustu nuorten asiantuntijoiden ohjelmaan täällä.

Kategoriat