Webinaari 16.11.: Tarkastajat arvioimassa ilmastotoimia ja -rahoitusta

Tarkastusvirastojen kattojärjestön INTOSAIn ympäristötarkastuksen työryhmä WGEA järjestää YK:n COP27-ilmastokonferenssiin liittyvän, tarkastajille suunnatun webinaarin keskiviikkona 16.11.

Webinaarin aiheena ovat ilmastotoimet ja ilmastorahoitus tarkastamisen näkökulmasta. Seminaarissa kuullaan puhujia Suomen, Yhdysvaltojen, Brasilian, Malediivien ja Kanadan tarkastusvirastoista sekä Euroopan tilintarkastustuomioistuimesta ja INTOSAI Development Initiative -järjestöstä.

Webinaarin tavoitteena on lisätä ymmärrystä ilmastonmuutoksen aiheuttamista riskeistä valtiontalouksille ja kannustaa tarkastusvirastoja ympäristötarkastuksiin. Tapahtumassa esitellään työryhmän ja jäsenvirastojen projekteja ilmastorahoituksesta, ilmastoimista, ilmastonmuutokseen sopeutumisesta, kehittyvien tarkastusvirastojen ilmastotoimien tukemisesta, sekä luonnonmonimuotoisuuden ja ilmastonmuutoksen yhteyksien huomioimisesta ympäristötarkastuksissa.

Webinaari on avoin kaikille ja se järjestetään 16.11. kello 15.00–16.30 Zoomissa. Rekisteröitymislinkin voi pyytää osoitteesta intosaiwgea@vtv.fi

Kategoriat